14.1 C
Sibiu
marți, septembrie 26, 2023

Festivalul 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP va avea loc în septembrie, la Sibiu

Cele mai citite

Ediția a XIII-a festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP se va desfășura anul acesta în două orașe eminamente culturale: Sibiu și Timișoara.

Festivalul 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP este un festival dedicat teatrelor independente și în anul 2011 avea loc la Sibiu prima ediție. Acțiunea era organizată de Asociația Bis, un ONG cu profil cultural care își semnează propriile spectacole cu titulatura BIS Teatru.

banner
banner
banner
banner

Spectacolele au loc fără încetare, timp de mai bine de 25 de ore, în mai multe spații din oraș, sub forma unui maraton teatral.

De-a lungul anilor, publicul larg a gustat acest tip de experiență, iar spațiile de joc, de cele mai multe ori neconvenționale, au fost arhipline la miezul nopții, la 5 dimineața sau în mijlocul zilei.

Anul acesta, ediția cu numărul 13 va avea loc la Sibiu (în 23-24 septembrie) și la Timișoara (în 30 septembrie–1 octombrie), ca parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.

La Sibiu evenimentele vor avea loc la: Teatrul Gong, Grădina Bis, Atrium Café, Centrul Cultural Ioan Besoiu etc.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Amenzi de peste 200.000 de lei, în weekend, pe șoselele din Sibiu și județ

În weekend, polițiștii rutieri sibieni au constatat 13 infracțiuni la regimul circulației, au reținut 41 de permise de conducere,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect