13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Festivalul Concurs „Ilie Micu”, marți și miercuri la Sala Thalia din Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Aproape 50 de copii talentaţi din 14 judeţe din ţară şi din Republica Moldova se întrec marţi şi miercuri, la Sala Thalia din Sibiu, în cadrul celei de a doua ediţii a Festivalului Concurs Naţional de Interpretare „Ilie Micu”.

Numărul mare al participanţilor din acest an dovedeşte că acest festival a reuşit încă de la prima ediţie din 2023, să se remarce prin seriozitatea şi valoarea sa.

Publicitate

Publicul este invitat marţi, începând cu ora 17, la Sala Thalia, unde va avea loc Concursul de interpretare muzică uşoară.

Publicitate

De la ora 19 sunt programate recitalurile primei seri de festival.

Pe scena Sălii Thalia vor urca Săndel Mihai, Lucia Druţă, Mereuţă Veaceslav şi Clasa de percuţie a Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, coordonată de profesorul Mihai Constantin. Festivitatea de premiere a primei zile este programată la ora 20.00.

Manifestarea artistică va continua miercuri, 17 aprilie, la Sala Thalia, cu o seară dedicată muzicii populare.

Festivalul Concurs Naţional de Interpretare „Ilie Micu” din Sibiu va fi prezentat de Traian Stoiţă, profesor al Şcolii Populare de Arte şi Meserii.

Accesul în cele două zile ale festivalului concurs este gratuit pentru spectatori.

Festivalul Concurs Naţional de Interpretare „Ilie Micu” este organizat de către Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” şi Consiliul Judeţean Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect