Încep înscrierile pentru „Bibliovacanța”! Ateliere de cultură generală, bune maniere și curiozități din lumea întreagă, la Biblioteca ASTRA

banner
banner
banner
banner

Copiii sunt așteptați, în această vară, la atelierele „Bibliovacanța” de la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu. Acestea se vor desfășura în acest an între 4-22 iulie și 1-19 august. Pentru fiecare perioadă, sunt disponibile 50 de locuri.

banner

De luni până joi, între orele 10- 13, și vinerea, între 10 – 12, copiii vor lua parte la activități educative, creative și recreative, pornind de la joc și lectură. Coordonați de bibliotecarii Compartimentului pentru Copii și Tineret și cu susținerea tinerilor voluntari, micuții participanți se vor bucura de lumea frumoasă a cărților și vor participa la o serie de cercuri și ateliere pe teme variate: cultură generală, bune maniere, curiozități din lumea întreagă, limbi străine, arte plastice și decorative (desen, origami), noțiuni despre teatru și cinema. Desigur, nu vor lipsi momentele recreative, de divertisment, muzică și mișcare, ocazii care vor oferi copiilor șansa de a lega noi prietenii.
„Îi așteptăm cu mare drag pe cei mici în palatul cărților, alături de noi, la bibliotecă. Vom citi, vom interpreta, vom căuta și afla răspunsuri, vom dansa și vom lega prietenii. Le promitem juniorilor că vor avea parte de experiențe utile și, mai ales, de bună dispoziție. Vom exersa abilitățile creative și de comunicare, activitățile noastre fiind gândite astfel încât să le stimuleze dorința de a descoperi lucruri noi. Desigur, îi așteptăm alături de noi și pe cei mai mari care doresc să se implice și să susțină acest program dedicat copiilor”, spune Ana Coca, bibliotecar în cadrul Compartimentului pentru Copii și Tineret.
În ceea ce privește înscrierea participanților la atelierele „Bibliovacanța”, aceasta se realizează în perioada 23 – 30 iunie, la Compartimentul pentru Copii și Tineret, situat în sediul central al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (strada George Barițiu, nr. 7, et.1). Înscrierea copiilor se face de către unul dintre părinți sau reprezentantul legal, pe baza permisului de acces al participantului (cardul de utilizator), în ordinea cronologică a solicitărilor.
Informații detaliate privind programul „Bibliovacanța” se pot obține la Compartimentul pentru Copii și Tineret și la numărul de telefon 0269 210 551, interior 108.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anticorpii monoclonali nu sunt eficienți în faţa noilor variante de coronavirus

Tratamentele pe bază de anticorpi monoclonali s-au dovedit ineficiente în faţa noilor variante dominante ale SARS-CoV-2, a avertizat vineri...
spot_img

Știri pe același subiect