2.3 C
Sibiu
miercuri, februarie 21, 2024

Intrare liberă în Muzeul Astra de Ziua Culturii Naționale

Cele mai citite

Luni, 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naționale, intrarea va fi liberă la Muzeul Astra, sibienii fiind așteptați la programul pregătit special pentru această zi.

,,Comori ascunse în povești” – activități educaționale având ca suport poveștile, în Pavilionul Muzeal Multicultural, între orele 10-14 este una dintre atracții.

,,Memoria satului, memoria obiectelor” – vizite ghidate gratuite, cu plecare de la intrarea principal (nr.1), la orele 11 și la orele 13.

Muzeografii Muzeului Astra îi vor conduce pe vizitatori pe două circuite:

  1. Circuitul A: Crângul din Apuseni – Casa din Nereju – Casa din Straja – Casele din Călinești-Berbești – Biserica din Bezded – Școala din Ticera – Casa din Marginea – Casa din Horezu – Biserica din Dretea – Casele din Găleșoaia – Casa din Săpânța – Casa din Poiana Sibiului – Podul de la Gura Râului – Pamm.
  2. Circuitul B: Morile de vânt – Cherhanaua – Coliba de pescar – Casa din Mahmudia – Casa din Sebeșu de Jos – Stâna din Câmpu lui Neag – Casa din Rășinari – Casa din Șeica Mică – Casa din Desești – Casa din Almaș – Casa din Bălănești – Cârciuma din Bătrâni – Pamm.

Sala Studio, ora 17, proiecție film: ,,Memoria clipei”, Ovidiu Georgescu • Romania • 2023

Revista Transilvania. De la Muzeul Asociațiunii la Muzeul Digital al Romanului. Participă Dragoș Varga, Ștefan Baghiu și Vlad Pojoga.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Investiții importante la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna”

Clădirea Colegiului Național Pedagogic "Andrei Șaguna" va fi modernizată și mai eficientă energetic în urma derulării unui proiect de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect