19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Noul suveran britanic, un prieten al Filarmonicii de Stat Sibiu: „Ne luăm rămas bun cu admirație și recunoștință de la Regina Elisabeta a II-a, iar în același timp, privim cu încredere spre Regele Charles al III-lea!”

Cele mai citite

Noul suveran britanic este un prieten al Filarmonicii de Stat Sibiu, cea mai recentă vizită în România a Prințului de Wales fiind chiar la instituția muzicală.

Cea mai recentă vizită în România a Prințului de Wales, devenit acum noul suveran britanic sub numele de Charles al III-lea, a fost la Filarmonica de Stat Sibiu. Pe 30 mai 2022, o zi care rămâne în istorie, Majestatea Sa a rostit pe scena Sălii Thalia un remarcabil apel pentru întoarcerea la natură, cu scopul de a asigura o viață sănătoasă generațiilor ce vor veni.
„În aceste zile cu puternică încărcătură emoțională pentru întreaga lume, echipa Filarmonicii de Stat Sibiu își exprimă regretul profund la trecerea în neființă a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Suntem extrem de mâhniți de pierderea unui lider vizionar, de o conduită morală impecabilă, care a manifestat, timp de șapte decenii, un exemplar simț al datoriei față de poporul său și o responsabilitate impresionantă pentru viitorul omenirii. Din prima zi în care și-a asumat conducerea celui mai vast imperiu din istorie și până ieri, Regina Elisabeta a II-a și-a îndeplinit îndatoririle cu asupra de măsură, așezând puterea politică în slujba cetățenilor și călăuzindu-și compatrioții din negura postbelică spre stabilitatea politică, bunăstarea economică și siguranța socială din secolul XXI. Moștenitorul tronului britanic va rămâne cu siguranță consecvent valorilor pe care le promovează, așadar ne luăm rămas bun cu admirație și recunoștință de la Regina Elisabeta a II-a, iar în același timp, privim cu încredere spre Regele Charles al III-lea, pe care ne mândrim să-l putem numi un prieten al Sibiului și al Filarmonicii”, au transmis reprezentanții Filarmonicii de Stat Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect