19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Octombrie aduce două premiere pe Scena Digitală a TNRS

Cele mai citite

Octombrie aduce două premiere pe Scena Digitală a Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu. Este vorba despre “Antisocial” de Bogdan Georgescu și “Quartett” de Heiner Müller. În plus, abonații Scenei Digitale vor avea parte și de cadouri, respectiv de spectacolele “Sensul vieții” și “Personajul ce nu poate muri” de Eugenio Barba.
Scena Digitală, platforma online de teatru-film a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, oferă abonaților, în luna octombrie, premierele “Antisocial” de Bogdan Georgescu și “Quartett” de Heiner Müller. Spectacolele oferite cadou abonaților Scenei Digitale sunt: “Sensul vieții” și ““Personajul ce nu poate muri” de Eugenio Barba. Abonații platformei vor putea viziona în octombrie cele două premiere, alături de spectacolele „Călătoriile lui Gulliver”, „Mesaje spre Univers”, „De cealaltă parte a lumii”, „Conferința iraniană”, „Orb de mină” și „Crime conjugale”.
Potrivit reprezentanților TNRS, platforma Scena Digitală, distinsă anul acesta cu premiul special UNITER, aduce în acest an iubitorilor de arte ale spectacolului peste 30 de spectacole de teatru, teatru-film și filme ale Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu. Platforma integrată video-on-demand poate fi accesată pe bază de abonament sau bilet individual. Scena Digitală este de acum și pe Facebook.
Cum puteți cumpăra bilete pentru Scena Digitală
Iubitorii de teatru interesați de ofertele Scenei Digitale pot achiziționa bilete individuale, la prețul de 30 de lei, sau pot opta pentru abonament în variantă lunară, la prețul de 49 lei, varianta de trei luni, la prețul de 99 lei, de șase luni, la prețul de 199 lei și de 12 luni la 329 lei.
Abonații Scenei Digitale primesc lunar cadou, din partea TNRS, spectacole gratuite din repertoriul internațional. Fiecare dintre aceste spectacole este disponibil doar pe perioada lunii în curs. Astfel, spectatorii care optează pentru un abonament lunar vor avea ocazia de a urmări, pe lângă toată oferta disponibilă a Scenei Digitale, un spectacol gratuit în plus. În același mod, spectatorii care aleg un abonament de trei luni vor putea urmări trei spectacole gratuite, cei care optează pentru un abonament de șase luni – șase spectacole gratuite, iar cei care aleg un abonament de 12 luni – 12 spectacole gratuite.
Spectacolele cadou oferite de TNRS nu pot fi vizionate pe bază de bilet individual, acestea fiind destinate doar deținătorilor de abonamente.
Detalii despre bilete și abonamente se găsesc pe site-ul www.scena-digitala.ro.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect