13.2 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Pr. Constantin Necula a primit un premiu literar la Palatul Parlamentului

Cele mai citite

Miercuri, 20 martie, începând cu ora 17.30, la Palatul Parlamentului din București a avut loc prima ediție a Galei Premiilor Literare Bookzone. În cadrul evenimentului au fost premiați, în urma votului cititorilor, cei mai savurați autori de carte ai momentului.

Între invitați, s-au numărat: Dr. Vlad Ciurea, Dr. Dumitru Constantin Dulcan, Dr. Leon Dănilă, Dr. Mihaela Bilic, Cristian Andrei, Florin Piersic, Dan Negru, Pr. Francisc Doboș, Adela Moldovan, Marcel Pavel, Diana Vasile etc. Manifestare a fost prezentată de Mihai Morar. Fiecare dintre cei premiați, în aplauzele unei asistențe generoase, a fost ”recompensat” cu câte un trofeu și a interacționat cu publicul, atât pe scenă, cât și în foaierul Palatului Parlamentului.

La Gala Premiilor Literare, Pr. Constantin Necula a primit premiul pentru “Cea mai bună carte pentru copii”, pentru volumele “Biblia pentru copii”.

”O onoare neașteptată  ̶  a declarat pentru Sibiu 100 % Pr. Constantin Necula  ̶, văzând propunerile finale pentru premiere, care mă onorează ca om și arată, sper din toată inima, cât de multă nevoie au copiii de noi în a le vesti Evanghelia. Nu am făcut decât să mă înscriu în linia pedagogiei credinței pe care Teologie sibiană a cultivat-o mereu. În repovestirea Vieții Mântuitorului (3 vol.) și a Maicii Sale (1. Vol.) am topit câte ceva din toți care mi-au dăruit catedra la care activez astăzi: Părinții și profesorii Zaharia Boiu, Petru Șpan, Ioan Popescu, Nicolae Terchilă, Dumitru Călugăru sau Sebastian Șebu. Le mulțumesc celor de la Bookzone, familie editorială, pentru încredere, și bunului prieten Cezar pentru imaginile adăugate cuvântului. Mergem mai departe cu alte proiecte editoriale pe care, nădăjduiesc, Mântuitorul îmi va îngădui să le finalizez”.

Vineri, 29 martie a.c., Pr. Constantin Necula va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Bogdan Armenciu, șahistul care antrenează mințile celor mici

Chiar și în era tehnologiei și a diverselor forme de divertisment, șahul rămâne unul dintre cele mai vechi și...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect