22.4 C
Sibiu
luni, iulie 4, 2022

Primele rezultate ale examenului de titularizare 2013

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Candidații din Sibiu care au dorit să devină cadre didactice s-au prezentat marți 30 iulie să susțină proba scrisă a examenului de titularizare 2013. Ministerul Educației Naționale a organizat proba scrisă din cadru concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar. În Sibiu, la examen s-au înscris sute de candidați care au obţinut cel puţin nota 5 la inspecţiile speciale sau probele practice desfăşurate în perioada 27 mai-28 iunie.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

S-au înscris un numar de 745 de candidaţi, însă au fost prezenţi 590. 2 candidaţi au obţinut nota 10, însă alţi 7 au obţinut nota 1. Note peste 5 au obţinut 469 de candidaţi iar note peste 7, 34 de candidaţi. De asemenea, au fost anulate 11 lucrări.

Note cuprinse între 1 şi 2 au obţinut 7 candidaţi, între 2 şi 3, 18 candidaţi şi între 3 şi 4, au obţinut 47 de candidaţi. Pe de altă parte, sunt şi 2 candidaţi cu note de 10. Aceştia au concurat pentru catedre de educaţie fizică şi respectiv educaţie tehnologică.

Ceilalţi 7 candidaţi cu note cuprinse între 1 şi 2, au concurat pentru posturi de educatoare, pentru o catedră de matematică şi pentru un post de maistru instructor, estetica şi îngrijirea corpului omenesc.

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare în zilele de 5 august, până la ora 21:00 şi respectiv 6 august, până la ora 15:00.

Afişarea rezultatelor finale va avea loc în data de 8 august.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 9 şi 12 august 2013, iar repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă determinată, în data de 14 august 2013.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Filippo Fiorelli a câştigat prima etapă a Turului Ciclist al Sibiului

Rutierul italian Filippo Fiorelli (Bardiani CSF Faizane) a câştigat prima etapă a Turului ciclist al Sibiului, desfăşurată duminică pe...
spot_img

Știri pe același subiect