13.2 C
Sibiu
miercuri, mai 1, 2024

Concursul online “#StauAcasășicâștig”, în căutarea interpreților talentați

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Copiii și tinerii, cu vârste cuprinse între șase și 22 de ani, pot să profite de timpul liber și să participe la concursul online “#StauAcasășicâștig”. Premianții competiției vor ieși pe scena Festivalului Internațional „HermannstadtFest”, ce se va desfășura în perioada 26-28 iunie, la Cercul Militar din Sibiu.

Publicitate

Tinerii din Sibiu sunt provocați să realizeze clipuri video, în care interpretează o piesă de muzică ușoară sau populară și să le distribuie pe Facebook. Filmulețele pot fi postate postate până vineri, 10 aprilie, iar câștigătorii vor fi desemnați marți, 14 aprilie. Participanții vor primi diplome digitale și se vor întrece pentru premii de gradul I, II, III.
Ce aveți de făcut?
Trebuie sa vă filmați cu telefonul interpretând un cântec (muzică ușoară/populară) și apoi să-l încărcați pe contul vostru de Facebook cu etichetarea contului Festivalului „HermannstadtFest” https://www.facebook.com/FestivalulInternationalHermannstadtFest. În postare puneți numele, prenumele, vârsta și orașul si textul #StauAcasășicâștig. Dați like paginii https://www.facebook.com/HermannstadtFest.Sibiu. Dați like paginii https://www.facebook.com/taylorband/ Abonati-vă la canalul Youtube https://www.youtube.com/adrianordean1951

Festivalul Internațional “Hermannstadtfest” este o manifestare culturală anuală organizată de Asociația “Domy Music Star Sibiu”, Palatul Copiilor Sibiu, Asociația Filantropică “Olivia”, Cercul Militar și Arhiepiscopia Ortodoxă Română Sibiu,  Departamentul Mass Media – Radio Trinitas Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Sibiu, Radio România Regional, Facultatea de Muzică Religioasă din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu și studioul canto “Rodica Popa Comăniciu”. Scopul evenimentului este promovarea calităților vocale, artistice și creativ-muzicale ale tuturor artiștilor care vor urca pe scenă.
Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Mesajul CBS de sărbători

Mesajul CBS pentru comunitatea sibiană, cu ocazia sărbătorilor pascale.„Hristos a Înviat!”CBS proiectează, execută, operează şi întreține instalații pentru clădiri...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect