0.2 C
Sibiu
miercuri, noiembrie 29, 2023

Diac. Conf. Univ. Dr. Sorin-Adrian Mihalache conferențiază despre excelența în educație

Cele mai citite

SINAXA EDUCAȚIONALĂ, o comunitate a profesorilor care integrează valorile religioase creștin-ortodoxe și formarea caracterului moral al elevilor în procesul de învățare, invită, în 17-19 noiembrie 2023, la Mănăstirea Oașa, la întâlnirea de toamnă, cu tema Excelența în educație.

Programul evenimentului va începe vineri, 17 noiembrie, când participanții sunt așteptați la mănăstire. Sâmbătă, 18 noiembrie, aceștia vor participa la Sfânta Liturghie, vor avea un atelier de cunoaștere de la ora 11:30, iar de la ora 14:00 vor avea ocazia să se întâlnească cu Diac. Conf. Dr. Sorin-Adrian Mihalache, care îi provoca pe cei prezenți la o reflexie și dezbatere cu tema: HAR PENTRU O ASCENSIUNE FĂRĂ SFÂRȘIT. Un inventar neuroștiințific și duhovnicesc privind excelența în educație. Întâlnirea Sinaxei educaționale  se va încheia  duminică, 19 noiembrie, după Sfânta Liturghie.

Excelența în educație este o aspirație permanentă a tuturor celor implicați în sistemul educațional, presupunând efort și progres constant. Va aduce lumină asupra modului în care putem să aspirăm la excelență în educație Diac. Conf. Univ. Dr. Sorin-Adrian Mihalache, cunoscut pentru cercetările sale deosebite în domeniul neuroștiințelor. Munca sa a adus contribuții semnificative la înțelegerea modului în care funcționează creierul în procesul de învățare și cum poate fi pus în practică acest lucru pentru a promova excelența în educație.

Diac. Conf. Univ. Dr. Sorin-Adrian Mihalache este licenţiat în matematică şi teologie, a absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie şi fizică teoretică, este doctor în filozofie și în neoroștiințe și doctorand în teologie ortodoxă. Este diacon și cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iaşi, editor executiv al „Journal for Interdisciplinary Research on Religion and Science”, coordonator al Centrului de Studii Interdisciplinare în Religie şi Ştiinţă al Fundaţiei „Solidaritate şi Speranţă”, fiind implicat în multe proiecte şi activităţi cu specific interdisciplinar. E realizatorul emisiunii de televiziune „Lumina Celui Nevăzut ”– TRINITAS TV, Directorul executiv al Centrului de Cercetare în Medicină și Spiritualitate, Spitalul Providența – Iași și membru al Societății Naţionale de Neuroştiinţe din Romania.

Formator acreditat, cu peste 25 de ani de exeperiență în traininguri, a susținut, în țară, în Europa și SUA, ateliere care îmbină elemente de psihologia dezvoltării, rezultate din neuroștiințe și experiențele spirituale ale autorilor filocalici, cu teme care privesc cultivarea atenției, dezvoltarea voinței, importanța atașamentului, inteligențele multiple, experiența anduranței.

 La întâlnire sunt așteptați toți cei implicați în sistemul de învățământ (educatori, învățători, profesori pentru învățământul primar, profesori, psihologi, consilieri școlari) sau cei interesați de tema evenimentului.

Pentru înscrieri: https://forms.gle/3qzXjtgMg1MnZLqv5

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/3897730030448544/

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Polițiștii locali vor putea amenda conducătorii de trotinete electrice

Polițiștii locale vor avea și atribuţii de a aplica amenzi pentru încălcarea normelor rutiere de către conducătorii de trotinete...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect