27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Spectacolul „Sacru și profan” din sezonul australian al FITS, anulat din motive medicale

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Ultimele două zile ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu stăteau și sub tema „Sacru și profan”. Acesta este titlul spectacolului ce trebuia să aibă două reprezentații în cadrul FITS, astăzi și mâine, la Fabrica de Cultură, dar care din păcate au fost anulate din motive medicale.

„Cele două reprezentații ale spectacolului ”Sacru și profan”, al trupei Circa din Australia, nu vor mai avea loc în cadrul FITS 2022. Reprezentațiile au fost anulate din motive medicale. Starea de sănătate a membrilor trupei este cel mai important aspect pe care echipa FITS l-a luat în calcul, astfel că ne vedem nevoiți să decidem anularea reprezentațiilor și returnarea în totalitate a sumelor de bani plătite pentru bilete. Le urăm multă sănătate artiștilor din trupa Circa și lucrăm deja alături de managementul lor pentru a-i aduce la Sibiu la edițiile viitoare ale FITS”, au transmit organizatorii Festivalului.
Persoanele care dețin bilete pentru spectacolele din datele de 2 și 3 iulie 2022 sunt rugate să se adreseze Agenției de bilete TNRS (pentru biletele achiziționate în format fizic) și partenerului Entertix (contact@entertix.ro) pentru biletele achiziționate online.
Spectacolul făcea parte din sezonul australian al FITS. Zece acrobați din ansamblul Circa ar fi adus pe scenă remarcabila operă a lui Stravinski, „Ritualul primăverii”. „Revărsând tensiune și presărat cu umor negru, spectacolul fără seamăn al directorului artistic Yaron Lifschitz abordează interconectivitatea omenirii, dorința sexuală inerentă omului și relația cu divinitatea. Cu o linie melodică emoționantă semnată de Philippe Bachman și un spectacol de lumini realizat de Veronique Benett, „Sacre” ne străpunge simțurile și ne tulbură sufletul”, este descrierea spectacolului ce a avut premiera în ianuarie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect