21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

TNRS a pus în vânzare biletele pentru ultimele reprezentații „Faust” din vara aceasta

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

„Faust” este unul dintre cele mai apreciate spectacole din repertoriul Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu. Astăzi, instituția culturală a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru ultimele reprezentații din vara anului 2022 ale spectacolului „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete.

banner

Reprezentațiile sunt programate în 8, 9, 29 și 30 iulie, de la ora 19, la Fabrica de Cultura IACM Construcții UniCredit, Sala „Faust”.
„Deoarece toate biletele puse în vânzare la reprezentațiile Faust în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu – ediția 29 s-au epuizat, am considerat oportun să scoatem la vânzare aceste patru reprezentații, simultan cu vânzarea de bilete pentru ediția din acest an a FITS”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.
Biletele sunt disponibile online, pe site-ul www.tnrs.ro, și la Agenția Teatrală din Sibiu, din strada Nicolae Bălcescu nr. 17.
Spectacolul a avut premiera în anul 2007, iar de atunci și până în prezent s-au desfășurat sute de reprezentații, toate cu casa închisă. Spectacolul a fost distins la Gala Premiilor UNITER 2008, a participat la Festivalul „Goethe” de la Frankfurt în 2008 și la Festivalul Internațional de Teatru de la Edinburgh 2009 în selecția oficială, a primit Herald Angel Award 2009, și Premiul de Excelență la Gala Premiilor UNITER 2010.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect