TNRS oferă mărțișoare teatrale

banner
banner
banner
banner

Primăvara vine cu mărțișoare teatrale, la TNRS. Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu oferă publicului, de 1 Martie, savuroasa comedie „Bărbate, treci la fapte!”, iar de 8 Martie mamele și fiicele primecs în dar spectacolul-lectură emoționant „Mamă”.
„Ce alt prilej mai minunat pentru a celebra frumosul decât în luna martie, o lună ce stă sub semnul feminității și al miracolului vieții? Și pentru că teatrul este frumusețe, este o mare bucurie pentru noi să oferim spectatorilor noștri două spectacole în datele de 1 și 8 Martie. Sunt spectacole dedicate bucuriei de a trăi și de a împărtăși iubire. Pentru că, în luna martie, teatrul este despre frumusețe și iubire”, spune Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.
Martie cu „Bărbate, treci la fapte!”
De 1 Martie, una dintre cele mai iubite comedii de pe scena Naționalului sibian, „Bărbate, treci la fapte!”, regia Șerban Puiu, a fost programată special ca un dar pentru această sărbătoare. Tocmai de aceea, un bilet gratuit va fi oferit pentru fiecare bilet achiziționat.
„Bărbate, treci la fapte!”, de Ray Cooney, John Chapman, în regia lui Șerban Puiu, are o distribuție de excepție care îi reunește pe îndrăgiții actori: Adrian Matioc, Cendana Trifan, Adrian Neacşu, Veronica Arizancu, Cristina Blaga-Tomuș, Diana Fufezan, Pali Vecsei, Mariana Mihu – Plier, Cristian Stanca, Dana Taloş, Vlad Roba și Arina Ioana Trif.
Spectacolul este programat în data de 1 martie, la ora 19, la TNRS – Sala Mare, iar biletele în sistem 1+1 sunt disponibile pe www.tnrs.ro și la Agenția de Bilete.
40 de zâmbete pe chipul femeilor
Apoi, Ziua Mamei va fi sărbătorită la TNRS cu un spectacol-lectură emoționant, „Mamă”, în regia Marianei Cămărășan, cu Diana Văcaru-Lazăr și Cendana Trifan. 40 de doamne și domnișoare, mame și fiice se pot bucura gratuit de această creație artistică de o sensibilitate unică, care a avut parte de un succes extraordinar în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu 2021.
Evenimentul este programat la Sala Studio, în 8 martie, la ora 19, iar accesul este gratuit și se poate face în baza rezervărilor la numărul de telefon 0740 775 148.
 
 

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Scumpirea alimentelor este tot mai resimțită de est-europeni

Criza rezultată în urma războiului din Ucraina duce la creșteri uriașe de prețuri în majoritatea magazinelor din Europa. Totuși,...
spot_img

Știri pe același subiect