27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Trei spectacole de teatru, în week-end, la Mediaș

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Medieșenii sunt așteptați la trei piese de teatru la sfârșitul acestei săptămâni.
Sala Traube din Mediaș găzduiește la acest sfârșit de săptămână spectacole de teatru atât pentru copii, cât și pentru adulți. Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 11:00, cei mai mici iubitori ai teatrului sunt invitați să urmărească spectacolul „Scufița Roșie“, iar de la ora 18:00 va fi pusă în scenă  piesa „O afacere de familie“, ambele în interpretarea actorilor Teatrului din Deva.
Biletele pentru cele două spectacole se pot achiziționa de la Centrul de Informare Turistică din Mediaș, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00, sau înaintea începerii reprezentațiilor, în limita locurilor disponibile. Prețul biletelor este de 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți.
Duminică, 17 aprilie, actorii trupei de teatru medieșene „Noi și atât“ invită publicul doritor să vizioneze piesa „Rău de gură“, o comedie scurtă, dramatizare după o schiță a lui Anton Pavlovici Cehov. Spectacolul are loc de la ora 19:00, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sute de polițiști și pompieri sibieni, la datorie în vacanța de Sfânta Maria

Câteva sute de pompieri și polițiști vor acționa la nivelul județului Sibiu în vacanța de Sfânta Maria.În perioada 12...
spot_img

Știri pe același subiect