28.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Vânătoare de comori în aer liber, la FITS

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu mai marchează o premieră în acest an. Pentru prima dată, FITS oferă o experiență de tip „treasure hunt”, pe toată perioada evenimentului, inițiativă la care compania Colt s-a alăturat. Cu ajutorul unui telefon mobil, sibienii și turiștii sunt invitați la joacă pe străzile orașului, la explorare și rezolvare de ghicitori.

Potrivit organizatorilor, „The Riddle” a fost creat ca răspuns direct la pandemia globală prin care am trecut cu toții, fiind axat pe o preocupare actuală a societății – consumul nostru digital de tehnologie. Ideea „The Riddle este aceea de a trimite proiecte si nu actori, în diferite locații din lumea întreagă, de a gândi evenimentele culturale într-un mod sustenabil, sprijinind mediul și comunitatea.
“La Colt susținem multiculturalitatea, comunicarea și tehnologia, iar FITS le împletește magic. Pentru noi, colaborarea cu FITS este începutul unei frumoase prietenii pe care ne dorim să o continuăm în anii următori prin implicarea noastră în proiecte valoroase pentru comunitate. Fiind o companie de telecomunicații, iubim tehnologia, dar în același timp facem toate eforturile pentru a deveni o companie cu zero carbon footprint, așa că ideea The Riddle a rezonat cu noi din primul moment”, a precizat Alexandru Matenciuc, Country Manager Colt România.
Până în data de 3 iulie, cei interesați sunt provocați la un tur al unora dintre cele mai frumoase locații ale orașului Sibiu. Personajul central The Riddle, „Pæn” ne așteaptă la start, în Piața Habermann, în fiecare zi, între orele 9 – 22, și ne încurajează să redescoperim minunile din aer liber, căutând coduri QR, rezolvând ghicitori, creând și împărtășind propriile mișcări de dans. E o experiență care ne va antrena mintea și corpul, spun organizatorii FITS.
Aceștia au pregătit și premii pentru cei implicați.
„Suntem nerăbdători să aflăm cum ați experimentat voi The Riddle si vă încurajăm să dați tag paginii de instagram colt.romania folosind hashtag-urile #TheRiddleExperience #ArtsUnboxed #OutdoorArts. Premiul pregătit pentru cel mai norocos participant este accesul la fabulosul spectacol Faust – două bilete, în cadrul stagiunii din toamnă”, au anunțat organizatorii FITS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Situația persoanelor vaccinate împotriva Covid-19 la nivelul județului Sibiu

În județul Sibiu s-au administrat 427.776 de doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, de la debutul campaniei de vaccinare și...
spot_img

Știri pe același subiect