25.2 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Veteranii Junii Sibiului duc cântecele și dansurile sibiene în Grecia

Cele mai citite

Membrii Ansamblului Folcloric „Veteranii Junii Sibiului” sunt reprezentanți culturali ai județului Sibiu la Festivalul Internaţional de Muzică şi Dans „Paralia Summer Festival”, organizat în 8-14 iunie 2023.

Membrii Ansamblului Folcloric „Veteranii Junii Sibiului” vor urca pe scenele din țară și străinătate. În perioada 8-14 iunie 2023, artiștii noștri reprezintă România și Sibiul la Festivalul Internaţional de Muzică şi Dans „Paralia Summer Festival”, un eveniment de tradiție găzduit de orașul Paralia din Grecia.

banner
banner
banner
banner

Repertoriul pregătit pentru festival cuprinde dansuri și cântece populare specifice zonelor etnofolclorice ale județului Sibiu; acestea vor fi prezentate în spectacole folclorice, la seri interculturale și la parada portului popular.

„Paralia Summer Festival” este un eveniment recunoscut în spațiul cultural grecesc și european, fiind organizat de două decenii. La manifestare participă anual peste 400 de artiști din diverse țări.

Ansamblul Folcloric „Veteranii Junii Sibiului” face parte din marea familie artistică Junii Sibiului și, de-a lungul anilor, a întreprins turnee în România, Grecia, Bulgaria și Germania.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Rășinărean reținut pentru că și-a bătut soția și nu a respectat un ordin de protecție

Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Rășinari, cercetat pentru încălcarea măsurilor dispuse printr-un...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect