22.3 C
Sibiu
luni, august 8, 2022

VIDEO| Ambasadorul Israelului în România, la ceaun în Muzeul ASTRA

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

E. S. David Saranga, ambasadorul Israelului în România, a vizitat, duminică, Muzeul din Dumbrava Sibiului. Interesat de bucatele oltenești ce erau pregătite la ceaun, acesta a cerut să dea o mână de ajutor.

banner

„Pot să vă ajut?”, a întrebat ambasadorul. După ce a început să amestece în ceaunul cu mâncare oltenească, E. S. David Saranga a completat: „Am crezut că e greu să fii ambasador, dar…”.
În urma vizitei din Muzeul ASTRA, ambasadorul a postat și câteva fotografii, atașându-le mesajul: „În vizită la frumosul Muzeu ASTRA din Sibiu”.
De asemenea, reprezentanții Muzeului au postat un filmuleț despre evenimente de astăzi din Dumbrava Sibiului, scriind, totodată, că “Ne-am bucurat astăzi de prezența unui oaspete de seamă, care iubește România și Muzeul ASTRA: Excelența Sa domnul David Saranga, Ambasadorul Israelului în România, care a venit aici într-o vizită particulară”.
Sâmbătă, în Muzeul în Aer Liber a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului „Joc și bucate oltenești”. Invitați de marcă au fost Călușarii din Frâncești și gospodinele din Cernișoara, județul Vâlcea, care au pregătit gogoși cu lapte acru, ciorbă de găină, cu zdrențe, varză cu carne de la untură și umplutură oltenească.

FOTO: Facebook David Saranga

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect