20.2 C
Sibiu
joi, iunie 30, 2022

Weekendul începe cu un recital de chitară, în Sala Oglinzilor

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Sibienii își pot începe weekendul la Sala Oglinzilor a Forumului Democrat al Germanilor, în ritmuri de chitară. Aici, vineri, 27 mai, de la ora 18, va avea loc un recital susținut de Raul Guțu, în cadrul evenimentelor cultural-artistice și a proiectelor „StandWithUkraine” ale Muzeului Național „Brukenthal”.
Artistul, profesor de chitară la Liceul de Artă Sibiu, este absolvent al Universității Naționale de Muzică din București la clasa conf. univ. dr. Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu, propune un program cu lucrări compuse de Agustin Barrios Mangore, Heitor Villa-Lobos, Giulio Regondi, Fernando Sor-Variațiuni, Dilermando Reis, Dionisio Aguado, Roland Dyens, Roland Dyens.
Raul Guțu a participat la concursuri de specialitate atât din țară, cât și din străinătate, fiind recompensat cu premii la Tulcea, Constanța, București, Alba-Iulia, San Remo (Italia).
A absolvit cu succes numeroase cursuri de masterclass susținute în compania unor muzicieni de renume mondial: Gerhard Reichenbach (Germania), Ulrich Müller (Germania), Gabriel Bianco (Franța), Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu (România), Jorgos Panetsos (Austria), Rafael Aguirre (Spania) și mulți alții.
Raul Guțu a susținut și multe recitaluri de chitară pe mai multe scene din țară, precum la Teatrul Fantasio din Constanța, Teatrul Liric din Constanța, Muzeul de Artă din Constanța, Opera din Brașov, Sibiu, Alba-Iulia, București, Sighișoara.
Intrarea la concertul de vineri este liberă, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO FITS, la jumătatea ediției. Regizorul-coregraf Răzvan Mazilu: „Teatrul se face pentru oameni. E cu oameni, pentru oameni”

A trecut jumătate din această ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, dar emoțiile prin care ne...
spot_img

Știri pe același subiect