28.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Manifest ciclist ComunitAria 2021

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

„Manifestul ciclist #ComunitAria 2021 va avea loc pe 14 August 2021 și este organizat de ACS Aria pentru Sport. Asteptam la start aproximativ 200 de participanti care vor pedala pentru interesele propriei comunități. Scopul evenimentului este acela de a promova bicicleta și de a învăța unii de la alții despre viața pe bicicletă, dar, în același timp, și de a-i responsabiliza pe ceilalți participanți la trafic cu privire la siguranța bicicliștilor. Manifestul ciclist este un eveniment organizat anual, avand prima editie in anul 2018.

banner

Evenimentul ciclist organizat de Asociatia Club Sportiv Aria pentru Sport, este  cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu, prin agenda sportiva.

Cicliștii sunt asteptati în dimineața zilei de 14 August  la ora 09:00, în fața Centrului Aria. Vom porni împreună într-un manifest ciclist cu un scop precis: să fie văzuți, să fie respectați și responsabili în trafic.

STARTUL este programat la ora 09:30 și va fi parcurs un traseu prestabilit prin oraș, in regim de circulatie normal, dupa cum urmeaza : Centrul Aria, Soseaua Alba Iulia, Str. V. Carlova, Str. Transilvaniei, B-dul Coposu, Piata Unirii, Str. Tribunei, Str. Mitropoliei, Piata Mare unde se vor regrupa, Str. Gh. Lazar, B-dul C. Coposu, Calea Gusteritei, Str. Podului, Str. Malinului,  SOSIRE la Turnul memorial Gusterita

La sosire, primii 200 de participanți inscrisi vor primi cate un giveaway oferit de organizator.

Va invitam sa va inscrieti la aici : https://tinyurl.com/comunitAria-2021

Viziunea pe care se bazează platforma #comunitaria este aceea că oamenii care împărtășesc aceleași valori, uniți, au puterea de a modela comunitatea din care fac parte. Cu acest crez, platforma își propune să fie o punte și un promotor, pentru comunități care împărtășesc valori și interese comune și să susțină inițiativele acestora în obținerea unor rezultate bazate pe aceste valori. Așa s-a născut și ideea evenimentului „Manifest ciclist”: ciclismul este mai mult decât sportul pe care îl practicăm, este modul în care circulăm, ne educăm copiii, ne recreem. Este un mod de viață care merită promovat.

De aceea, pe data de 14 August, cu mic cu mare, sibienii sunt așteptați la cea de-a doua paradă ciclistă #comunitaria 2021, organizat de Asociatia Club Sportiv Aria pentru Sport.

#comunitaria – comunitatea în mișcare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect