21.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Angajații Google în grevă

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Angajații Google sunt în grevă după ce săptămâna trecută un articol publicat in New York Times a scos la iveală fabuloasa sumă de 90 de milioane de dolari, cu care a fost plătit unul dintre directorii companiei, după ce a părăsit firma, deși era acuzat pentru comportament sexual neadecvat.

„Vrem sa fim respectați și sa fim tratați în mod egal. Google este faimos pentru cultura sa, dar în realitate noi nu avem la bază respectul, dreptatea și corectitudinea, în dreptul fiecărei persoane” a declarat într-un articol New York Times, Claire Stapleton, Marketing Manager al Youtube.
În ciuda faptului că angajații au adus problema agresiunilor sexuale în ședințele interne și chiar dacă au avut sprijinul fondatorului companiei, tensiunile nu s-au diminuat. Managerul Stapleton a creat, săptămâna trecută, o lista de adrese interne pentru a organiza greva, așa că numărul adepților acestei forme de protest a ajuns în foarte scurt timp la peste 1,500 de persoane.
Greva este susținută și de către CEO-ul companiei, domnul Pichai, care susține că acest demers a făcut ca angajații să vină cu idei constructive în combatererea agresiunilor sexuale la locul de muncă.
Sursa: www.nytimes.com
 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Consiliul Concurenței a anunțat scăderi de prețuri la benzină și motorină

Preţurile carburanţilor practicate de marile lanţuri de benzinării au scăzut comparativ cu finele lunii iunie, cu 58 de bani/litru...
spot_img

Știri pe același subiect