17.9 C
Sibiu
luni, iulie 4, 2022

Peste 100 de medieșeni și-au depus cerere pentru încălzirea locuinței

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

ajutoare incalzire medias trei.jpgReprezentanții Direcției de Asistență Socială Mediaș au primit în doar o săptămână peste 100 de dosare de la medieșenii care doresc ajutoare de încălzire pentru sezonul rece 2015-2016.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

În continuare, până în 13 noiembrie, se pot depune cererile (însoţite de acte doveditoare), la unul din cele trei puncte:

la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială (în incinta fostei Şcoli de Aviaţie din str. Aurel Vlaicu nr. 33), program 08:00-13:00, la Sala Polivalentă (Cartier Vitrometan), program 09:00-13:00 sau la Sala de sport din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 5 (punct de lucru pentru plata taxelor şi a impozitelor) pentru Cartierul Gura Câmpului, program 09:00-13:00.

De asemenea, informații suplimentare despre actele şi condiţiile necesare acordării tuturor ajutoarelor, precum și lista cuprinzând bunurile ce conduc la excluderea acordării acestora sau valoarea ajutoarelor în funcţie de treptele de venituri, se pot obţine accesând site-ul instituţiei http://dasmedias.wordpress.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO 10 bărbați au transformat bena unei autoutilitare în piscină și s-au plimbat pe străzi. Poliția i-a amendat

Ce s-au gândit 10 bărbarți din Argeș? Să transforme în piscină bena unei autoutilitare și să plece la plimbare...
spot_img

Știri pe același subiect