27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Absolventă a Academiei Forțelor Terestre din Sibiu, campioană mondială la World Police and Fire Games

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

O absolventă a Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu este campioană mondială, după ce a participat la competiția World Police and Fire Games.

Maria Ilona Șocu, absolventă a instituției sibiene în anul 2019, specializarea Management Economico-financiar, a cucerit titlul de campioană mondială în urma participării la competiția World Police and Fire Games, care a strâns la start peste 10.000 de concurenți din aproximativ 70 de țări. Din cele patru probe la care a participat (proba de 100 m, ștafeta 4100m, 4400m și proba de 200 m), sportiva a revenit acasă cu trei medalii de aur și una de argint.
„Pe timpul studiilor în academie, Ilona a făcut parte din lotul sportiv al instituției, participând la numeroase competiții aplicativ militare și nu numai, la care a reușit, de cele mai multe ori, să ocupe, ca și acum, locul I al podiumului, atât la individual, cât și cu echipa. Felicitări, Ilona!”, au scris reprezentanții AFT Sibiu pe pagina de Facebook.
În prezent, tânăra își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului de Pregătire Profesională- Inspectoratul Județean de Poliție Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect