13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Campanie de prevenire antidrog, la Sala Transilvania

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse organizează în 16 aprilie 2024, în intervalul orar 14:00 – 16:00, la Sala Sporturilor ”Transilvania”, o campanie de prevenire antidrog.

Campania de prevenire antidrog în cadrul proiectului ”Generație fără bariere – Suntem altfel” este finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene și are scopul de a educa tinerii pentru a conștientiza riscurile asociate consumului de droguri și promovarea sănătății mintale.

Publicitate

Studenți de la facultățile de Medicină, Asistență Socială și Psihologie, precum și tineri care au depășit problemele de adicție vor fi implicați în campanie.

Publicitate

Proiectul implică activități prin care tinerii vor interacționa cu influenceri, foști dependenți aflați în proces de dezvoltare personală și profesională, autorități publice și actori responsabili pentru prevenirea consumului de droguri, violenței, traficului de persoane și bullying.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect