7.8 C
Sibiu
miercuri, aprilie 17, 2024

Centru de Zi pentru 45 de copii sărmani din Copșa Mică

Cele mai citite

Miercuri a fost semnat contractul pentru amenajarea şi dotarea Centrului de Zi Maria din orașul Copșa Mică.

Centrul va funcționa în același corp de clădire cu medicii de familie, la etaj, mansardă şi subsol, întreaga clădire urmând să fie reabilitată energetic (inclusiv cabinetele medicale existente).

În acest centru de zi, un număr de aproximativ 45 de copii, proveniți în special din familii mai nevoiașe, vor beneficia de servicii de tip afterschool, hrană şi igienă.

„După terminarea orelor de şcoală, copiii beneficiari vor fi primiți în centru, se vor spăla, vor fi hrăniți, își vor face temele şi vor avea şi timp de joacă, iar seara vor merge acasă.

Centrul va organiza şi se va implica de asemenea şi în multe acțiuni socio-culturale.

Ne propunem ca în timpul vacanțelor elevii din centru să poată merge inclusiv în tabere speciale.

Avem credința că acest centru va ridica nivelul de trai al acestor copii şi le va oferii un real sprijin în dezvoltarea lor pentru încadrarea în societate.

Valoarea contractului este de 1.361.500 lei fără TVA (bani alocaţi în cadrul PNRR), iar lucrările trebuie să fie finalizate în 9 luni”, au transmis reprezentanții Primăriei Copșa Mică.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Contoare digitale de apă pe 14 străzi din Mediaș

De miercuri, 17 aprilie, vor fi montate contoare digitale de branșament pe un număr de 14 străzi din Mediaș.Lucrările...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect