13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Elevi de la Colegiul Economic George Barițiu premiați pentru cultură și educație financiară

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Prima ediție a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă a avut loc vineri, 28.04.2023 la sediul Colegiului Economic George Barițiu din Sibiu.

Elevii claselor a XI-a din învățământul preuniversitar au avut ocazia să concureze în etapa județeană a concursului organizat de către Ministerul Educației, prin Inspectoratele Școlare Județene, cu colaborarea Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Publicitate

Concursul s-a adresat elevilor de liceu, din clasa a XI-a, filieră tehnologică, profil Servicii, calificarea profesională Tehnician în activități economice.

Publicitate

La această primă ediție a competiției au participat 24 de liceeni, reprezentanți ai Colegiul Economic George Barițiu din Sibiu și ai Liceului Teoretic Gustav Gundisch din Cisnădie.

Elevii înscriși la competiție au beneficiat de sesiuni de pregătire financiar-contabilă susținute de către dna profesor Elena Ihora și de către dl Eugen Ghimiș, directorul executiv al CECCAR Sibiu.

Festivitatea de premiere a elevilor a avut loc vineri 05.05.2023, la sediul CECCAR Sibiu, în prezența Inspectorului Școlar General dl Marius Novac, a Președintelui CECCAR Filiala Sibiu dl Florin Pop, a dnei director adjunct Cristea Elisabeta și a cadrelor didactice.

Cine sunt premianții

CECCAR a premiat performanța la nivel județean prin oferirea de diplome și premii în bani, astfel:

Premiul I: 700 de lei – Cercel Alexandru Florin

Premiul II: 500 de lei –  Jugărean Nicolae

Premiul III: 300 de lei – Breje Daria Maria

Mențiune: 200 de lei –  Creangă Eduard Petre, Eremia Ștefan Raoul, Maftei Cătălin Constantin, Jugaru Alexandra Ioana.

Primii doi elevi clasați la faza județeană s-au calificat la etapa națională a concursului de cultură și educație financiar-contabilă, care va avea loc în data de 17 iunie, la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din București.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect