21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

COVID în școli: trei profesori confirmați pozitiv, niciun elev infectat în ultimele 24 de ore

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Niciun elev din județul Sibiu nu s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. În schimb, conform raportării de astăzi a Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, în ultima zi au fost depistate pozitiv trei cadre didactice de la Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” Sibiu, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu și Școala Gimnazială „Hermann Oberth” Sibiu.
Vești bune vin din unitățile de învățământ din județul Sibiu! Pe lângă numărul mic de cazuri noi COVID, IȘJ mai transmite că, de astăzi, au revenit în sălile de clasă 91 de preșcolari și elevi. Ei provin de la Colegiul Agricol „Daniil Popovici Barcianu” Sibiu, Grădinița cu Program Prelungit „Learn&Play” Sibiu, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 43 Sibiu, Liceul de Artă Sibiu, Școala Gimnazială „Ion Luca Caragiale” Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 4 Sibiu, Liceul Teoretic „Stephan Ludwig Roth” Mediaș, Școala Gimnazială „Hermann Oberth” Mediaș și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 Avrig. De asemenea, un profesor de la Școala Gimnazială „Regina Maria” Sibiu a revenit la catedră de astăzi.
Conform prof. Monica Munteanu, șeful Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, de la debutul celui de-al doilea semestru, respectiv din 17 ianuarie, au fost depistate 598 de cazuri COVID la cadre didactice și 2.019 la preșcolari și elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect