5.2 C
Sibiu
miercuri, aprilie 17, 2024

Cursuri de educație digitală, la Biblioteca ASTRA Sibiu

Cele mai citite

Cei interesați să dobândească competențe digitale pot aplica la programul de educație și incluziune digitală ce se desfășoară gratuit la Biblioteca ASTRA Sibiu.

Platforma de învățare se numește CompetentDigital.ro și este un spațiu virtual care oferă acces la o serie de materiale și tutoriale.

„Ne-am concentrat astăzi pe învățarea completării formularelor online și exersarea competențelor de utilizare a browserelor de navigare pe internet dobândite în cadrul sesiunilor anterioare. Participanții au fost interesați, în special, de crearea unui cont on-line pe diferite site-uri pentru a putea naviga. Ne bucură faptul că ei doresc să cunoască mai multe despre mediul online și că sunt deschiși spre acumularea de noi cunoștințe care să îi ajute în dezvoltarea competențelor digitale”, a precizat colega noastră, Malvina Sabău din cadrul Compartimentului Informatizare Digitizare.

Activitățile proiectului ÎmpreunăînRomâniaDigitală urmărește formarea și dezvoltarea de competențe digitale de bază: căutare și accesare site-uri web, deprinderea utilizării unor aplicații electronice sau instrumente pe diferite dispozitive electronice, folosirea unor website-uri pentru urmărirea știrilor, creare de conturi pe diferite platforme, utilizarea formularelor online, îndeplinirea diferitelor problemele cu ajutorul tehnologiei și Internetului.

Informații suplimentare despre programul național de incluziune digitală „Împreună în România Digitală” de Fundația EOS se regăsesc online: https://eos.ro/https://incluziunedigitala.ro/

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Școala altfel primește invitație la scrimă

În urmă cu câteva luni s-a deschis prima școală de scrimă din Sibiu, sub umbrela clubului ACS Floreta Sibiu...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect