17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

Cursuri de educație digitală, la Biblioteca ASTRA Sibiu

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Cei interesați să dobândească competențe digitale pot aplica la programul de educație și incluziune digitală ce se desfășoară gratuit la Biblioteca ASTRA Sibiu.

Platforma de învățare se numește CompetentDigital.ro și este un spațiu virtual care oferă acces la o serie de materiale și tutoriale.

banner

„Ne-am concentrat astăzi pe învățarea completării formularelor online și exersarea competențelor de utilizare a browserelor de navigare pe internet dobândite în cadrul sesiunilor anterioare. Participanții au fost interesați, în special, de crearea unui cont on-line pe diferite site-uri pentru a putea naviga. Ne bucură faptul că ei doresc să cunoască mai multe despre mediul online și că sunt deschiși spre acumularea de noi cunoștințe care să îi ajute în dezvoltarea competențelor digitale”, a precizat colega noastră, Malvina Sabău din cadrul Compartimentului Informatizare Digitizare.

Activitățile proiectului ÎmpreunăînRomâniaDigitală urmărește formarea și dezvoltarea de competențe digitale de bază: căutare și accesare site-uri web, deprinderea utilizării unor aplicații electronice sau instrumente pe diferite dispozitive electronice, folosirea unor website-uri pentru urmărirea știrilor, creare de conturi pe diferite platforme, utilizarea formularelor online, îndeplinirea diferitelor problemele cu ajutorul tehnologiei și Internetului.

Informații suplimentare despre programul național de incluziune digitală „Împreună în România Digitală” de Fundația EOS se regăsesc online: https://eos.ro/https://incluziunedigitala.ro/

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Am dat startul primăverii prin a fi M.A.I. aproape de copilașii din Cisnădie

Prima Campanie de Informare Interactiv-Distractivă "Ziua Serviciilor de Urgență" din anul 2023 a avut astăzi loc la Cisnădie, pentru...
spot_img

Știri pe același subiect