Fetele de la „Goga” au câștigat prima ediție a cupei de volei „Keep the ball flying”

Colegiul Național „Octavian Goga” și-a adjudecat victoria în prima ediție a cupei de volei „Keep the ball Flying”, o competiție care își propune să devină tradiție în Sibiu. Evenimentul a reunit nu mai puțin de 80 de eleve la școli gimnaziale din municipiu, alături de opt profesori de educație fizică. Evenimentul este organizat de ACS Champions Sibiu și este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, prin agenda Educațională 2022.

Cupa a avut loc sâmbătă, 17 septembrie, la Liceul Teoretic „Constantin Noica”, strada Oștirii nr. 5. La competiție au fost invitate sportive de la: Școala Gimnazială “I. L. Caragiale” Sibiu, Colegiul Naţional “Octavian Goga”, Școala Gimnazială Nr. 4, Școala Gimnazială Nr. 6, Colegiul Naţional “Samuel von Brukenthal”, Școala Gimnazială “Ioan Slavici” Sibiu, Școala Gimnazială nr. 1 și Școala Gimnazială Nr. 9.
„A fost un eveniment de succes și ne bucurăm că am avut ocazia să îl organizăm pentru tinerele sportive, care arată un real talent pentru acest sport. Sperăm ca de la an la an tot mai multe eleve să se implice și să găsească pasiunea pentru a practica volei, iar cupa să crească odată cu ele și să devină un eveniment important al județului nostru”, arată organizatorii.
Câștigătoarea cupei a fost echipa Colegiului Național „Octavian Goga” din Sibiu, formată din elevele Ocenic Daria, Stefanie Laura, Bozdoc Iunia, Ilie Teodora, Grădinaru Ana, Grădinaru Laura și Iordan Alexia.
Clasamentul final:

  1. Colegiul Național “Octavian Goga”
  2. Școala Gimnazială Nr. 4
  3. Școala Gimnazială Nr. 6
  4. Colegiul Național “Samuel von Brukenthal”
  5. Școala Gimnazială “I. L. Caragiale” Sibiu
  6. Școala Gimnazială “Ioan Slavici” Sibiu
  7. Școala Gimnazială nr. 1
  8. Școala Gimnazială Nr. 9

Clubul ACS Champions 2016 Sibiu s-a înfiinţat în anul 2016 din dorinţa a trei asociaţi de a promova mişcarea, sportul pentru toate vârstele şi sportul de performanţă.
Preşedintele clubului, Ioan Sabin Sopa, este profesor de Educaţie fizică şi sport, fost sportiv în cadrul CSS Sibiu – ramura volei, actualmente Lector Universitar în cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, antrenor în cadrul mai multor cluburi de volei din capitală (ACS Force Sport Chitila, CSM Bucureşti) şi Sibiu. Ioan Sabin Sopa a pus bazele disciplinei volei în cadrul clubului ACS Champions 2016 Sibiu în August 2021.
„Clubul își dorește să promoveze sportul şi mişcarea în general, să ofere un cadru profesionist şi optim pentru sportul de performanţă şi să fie un bun promoter al sportului în judeţul Sibiu. Unul dintre obiectivele clubului nostru este să promovăm şi să popularizăm voleiul în cadrul tinerilor, acest sport oferind cadrul ideal pentru socializare, comunicare şi dezvoltare personală”, au explicat reprezentanții Clubului.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect