17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

FOTO Cum arată o școală din România în 2023. Strigăt de disperare al unei profesoare

Cele mai citite

O profesoară din Huedin, județul Cluj, a postat pe contul de Facebook un mesaj-manifest despre condițiile în care își desfășoară orele de curs.

Mihaela Cipuei spune că a plătit din veniturile proprii amenajarea sălii de clasă, ajutată fiind la munca fizică chiar de elevi.

banner
banner
banner
banner

Imaginile postate de profesoară nu mai au nevoie de nicio prezentare, iar mesajul este unul de revoltă față de situația din învățământ.

„Am stat în umbră până acum, dar nu mai pot!!! Așa arată școala mea, dl Ciucă, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca! Și, da, dl Ciucă, am avut 10 la licență, disertatie și definitivat!

Nu sunt bani de reparații! Am înțeles, acum, că nu sunt bani nici de salarii! Mi-am amenajat sala pe banii mei și merg cu drag la școală! M-aș fi gândit cu bucurie că, dacă mai urcau salariile, voi mai putea face rost de câte ceva pentru școală!

Nu, nu m-am gândit la familia mea, pentru că Bunul Dumnezeu ne-a ajutat până acum și nu suntem muritori de foame, cu toate că suntem profesori!!! Nu sunt bani, dl Ciucă, de unde să fie??? Unde ați mai văzut atâta ură împotriva profesorilor??? Ceea ce cer colegii mei de breasla, e mai mult decât pertinent!!!

Rușine să vă fie! Nu sunt bani, dl Ciucă, și nici nu vor fi vreodată pentru educația copiilor noștri! Apropo, aveți copii? Dar dna Deca are copii? Dar dl presedinte are copii? Rămâneți în bula voastră din Parlament, cu tot cu neamurile și pilele domniilor voastre!”, scrie Mihaela Ciupei în postarea de pe Facebook.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect