25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Încep lucrările de modernizare și extindere la Școala nr. 22 din Sibiu

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Consiliul Județean Sibiu a anunțat semnarea contractului de achiziție publică de lucărări pentru proiectul de modernizare, reabilitare și extinderea a Școlii nr. 22. Proiectul se realizează cu fonduri europene atrase prin Programul Operațional 2014 – 2020.

Clădirea școlii nr. 22, situată în curtea Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gh. Preda” Sibiu, va fi modernizată, reabilitată și extinsă în urma semnării de către CJ a contractului de achiziție publică pentru lucrări. Clădirea Școlii nr. 22 va fi extinsă cu un nou corp, care va include săli de clasă pentru școlari cu deficiență severă, săli de clasă pentru școlari cu deficiență medie/ ușoară, o cancelarie pentru cadrele didactice, birouri  oficiu, arhivă, magazine, sală depozitare materiale didactice, un atelier de informatică, spălătorie, depozitare și centrală termică.

Elevii pot beneficia de terapia corespunzătoare deoarece, va fi realizate o sală de art terapie, o sală de  stimulare senzo/ludoterapie și sală time-out, un cabinet medical și unul stomatologic, ateliere de profesionalizare pentru băieți și pentru fete, cabinet consiliere și cabinet pentru asistent social, 4 cabinete logopedice, bazin, sala kinetoterapie și  grupuri sanitare la fiecare nivel.

Proiectul se derulează cu fonduri europene, iar valoarea lui este de 10,7 milioane de lei. Din valoarea totală a contractului, peste 95% reprezintă lucrările de execuție. Termenul pentru realizarea documentației tehnice este de 4 luni, iar pentru realizarea lucrărilor, executantul va avea la dispoziție 10 luni de la emiterea ordinului de începere și 2 luni pentru recepția acestora.

Scoala 22 Sibiu 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect