19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

Inițiativă demnă a unui grup de studente de la Facultatea de Științe Economice

Cele mai citite

Un grup format din patru studente de la Facultatea de Științe Economice au plănuit o strângere de donații pentru Casa de copii Sf. Iosif din Odorheiul Secuiesc.

Cei 150 de copii sunt îngrijiți de opt măicuțe și își asigură traiul doar din donațiile ONG-urilor și a persoanelor cu inimă mare.

banner

Cele patru studente: Diana, Natalia, Antonia şi Maria, doresc să le ofere copiilor un moment de bucurie prin organizarea unei campanii desfășurate în perioada 6 martie – 20 aprilie, target-ul propus fiind de 5000 de lei.

Cum ați început această strângere de donații?

Acţiunile noastre au început prin realizarea platformelor de social media. După acest pas ne-am gândit sa promovăm acest act de caritate în cadrul Universităţii Lucian Blaga, mai exact să mergem timp de o săptămână în toate facultăţiile prezentând cauza noastră studenţilor şi profesorilor.

Această acţiune o sa fie promovată pe social media, afişe şi pliante. Urmatoarea acţiune este să organizăm un eveniment în cadrul Facultăţii de Știinţe Economice printr-o tombolă  cu premii unde studenţii o să primescă materiale promoţionale de la companiile din Sibiu care doresc să ne sponsorizeze, ne spun studentele, ne explică studentele.

De unde a venit această idee?

”În urma nevoii de a ne alege tema în cadrul unui proiect din facultate, prietena mea, Denisa Paşcu, a venit cu iniţiativa să reorganizăm (eu şi echipa mea) campania caritabilă pe care a facut-o şi ea cu echipa ei in urma cu 2 ani. Ne-am gândit că ar fi de mare ajutor să le oferim sprijinul nostru.

Consider că acest proiect mă ajută să mă dezvolt foarte mult pe plan personal şi profesional. Prin acest intermediu ţin să le mulţumesc profesorilor coordonatori Troancă Dumitru si Ţichlimbar Carolina pentru această oportunitate unde am învăţat sa fiu mai organizată şi implicată în ceea ce fac.

Aş vrea să le mulţumesc şi colegelor mele, deoarece fără ele nu aş fi ajuns în punctul unde suntem astăzi cu proiectul. Din partea lor întodeauna am avut parte de susţinere şi de ideei noi pe care putem să le implementăm. Mi-ar face plăcere să mă implic şi pe viitor în acţiuni de acest gen”, spune Diana Didea.

„Am fost foarte încantată de ideea Dianei cu privire al acest proiect. Mereu mi-a plăcut să ajut oamenii din jurul meu, mai ales cei care au intr-adevăr nevoie de ajutor. De aceea am fost foarte încantată să îi ajutam prin orice metodă posibila”, spune Natalia Căbulea.

„După alegerea temei am fost sceptică privind strângerea acestei sume, însă cu ajutorul colegelor, temerile mele s-au potolit. După intrarea și cunoașterea acestui subiect am știut că reprezintă mult mai mult decât strângerea unei sume de bani. Înseamnă motivare, determinate și implicare în viitorul unor copii”, afirmă Maria Bratu.

De mică am plăcerea să ajut oamenii

„Îmi doresc ca în cadrul acestui proiect să reușim să strângem banii pe care n-i i-am propus pentru acești copii pentru a le aduce un zâmbet, dar și pentru a-i ajuta să se dezvolte, luând în calcul faptul că aceștia trăiesc doar din donații.  Iar în ceea ce mă privește pe mine îmi doresc ca acest proiect să ne ajute să ne dezvoltăm abilitatea de a lucra în echipă”, mărturisește Antonia Tatar.

Informații despre donări

Cont ING: RO63INGB0000999913562317

Nume Beneficiar: Diana Didea

Cont BT: RO11BTRLRONCRT0583113601

Nume Beneficiar: Antonia Diana Tatar

Detalii plată: “Donație pentru Casa Sf. Iosif”

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Modificarea kilometrajului unei mașini, interzisă prin lege de astăzi

Începând de astăzi, 29 mai 2023, modificarea kilometrajului unei mașini va fi interzisă prin lege.O nouă lege, prin care...
spot_img

Știri pe același subiect