24.1 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Instalație electrică nouă la o școală din Mediaș

Cele mai citite

Întreaga instalație electrică a Școlii Gimnaziale „Constantin Ioan Motaș” din Mediaș urmează să fie reabilitată în perioada următoare.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Mediaș se află un proiect de hotărâre în acest sens. Potrivit documentelor care însoțesc proiectul, actuala instalație electrică nu a fost concepută pentru actualul consum de energie și prezintă un real pericol pentru utilizatori și pentru siguranța aparaturii folosite.

banner
banner
banner
banner

Prin acest proiect se propune aducerea instalației electrice aferente clădirii la standardele și performanțele impuse de normele tehnice și din punct de vedere al eficienței. Astfel, se vor realiza circuite noi de iluminat și prize, se vor monta corpuri de iluminat cu LED, dar și tablouri electrice noi.

În același timp, se va realiza o instalație nouă de detectare, semnalizare și avertizare în caz de incendiu, va fi realizat iluminatul de securitate pentru evacuare, precum și o instalație de protecție împotriva descărcărilor atmosferice. Valoarea totală a investiției este de peste 900.000 de lei.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect