25.2 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Investiții importante la Școala Gimnazială „Hermann Oberth” Mediaș

Cele mai citite

În perioada vacanței de vară la Școala Gimnazială „Hermann Oberth” din municipiul Mediaș s-au desfățurat lucrări importante de investiții.

Două dintre corpurile de clădire ale Școlii Gimnaziale Hermann Oberth din municipiul Mediaș, au beneficiat în această vară de lucrări importante de investiții. Astfel, în corpurile A și C, au avut loc amenajări interioare, care au constat în reabilitarea sălii de clasă, a coridoarelor, montarea de uși noi, schimbarea sistemului de iluminat interior, zugrăveli și reabilitarea toaletelor. De asemenea, ambele corpuri de clădiri vor beneficia de instalații de încălzire noi.
„La școala „Hermann Oberth” am continuat unele lucrări începute anul trecut, astfel că am intervenit la sălile de clasă, holuri și nu în ultimul rând la grupurile sociale. Până la încheierea verii cu siguranță vom duce la bun sfârșit o investiție extrem de importantă și anume am înlocuit vechiul sistem de încălzire care consta în acele sobe cu convector cu un sistem modern, care va fi mult mai bine acceptat de către copii. Eu nu pot decât să îmi doresc ca atunci când copiii vor reveni la școală, aceștia să fie mulțumiți de calitatea lucrărilor, cum de altfel îmi doresc ca și cadrele didactice și părinții să fie mulțimiți de toată investiția pe care administrația locală a făcut-o la Școala „Hermann Oberth”, acolo unde își desfășoară activitatea aproximativ 600 de copii”, a precizat edilul șef al Mediașului, Gheorghe Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect