Luni începe Bacalaureatul. 1.349 de elevi sibieni, înscriși la examenul național

banner
banner
banner
banner

1.349 de absolvenți de clasa a XII-a s-au înscris la sesiunea iunie – iulie a examenului de Bacalaureat, în județul Sibiu. Potrivit IȘJ Sibiu, este vorba despre 1.135 de elevi din generația actuală și 214 elevi din generațiile anterioare. BAC-ul va debuta luni, 22 iunie, cu prima probă scrisă, respectiv la Limba și literatura română.

În perioada 11-17 iunie, s-a desfășurat prima etapă a acestui examen, respectiv echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale.
Conform calendarului aprobat de Ministerul Educației și Cercetării, luni, 22 iunie, candidații vor susține prima probă scrisă, la Limba și literatura română. Marți, va fi examenul la Limba și literatura maternă, miercuri se va desfășura proba obligatorie a profilului, iar joi, 25 iunie, proba la alegere, în funcție de profil și specializare.
Primele rezultate vor fi afișate în 30 iunie, până la ora 12. În aceeași zi, între orele 16 – 20, vor putea fi depuse eventualele contestații. Depunerea contestațiilor va continua și în 1 iulie, între orele 8 – 12.
Rezultatele finale vor fi afișate în 5 iulie.
Corectarea lucrărilor elevilor de la Bacalaureat se va face în sistem încrucișat, în alte județe.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Țepe la vânzările online: le trimitea cumpărătorilor pietre în loc de obiectele pentru care au plătit

Un brașovean a reușit să înșele mai mulți cumpărători de pe o platformă de vânzări online. Acesta le trimitea...
spot_img

Știri pe același subiect