21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Mâine începe al doilea semestru al anului școlar

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Elevii nu au avut, în acest an, vacanță intersemestrială. Vineri, ei au încheiat primul semestru al anului școlar 2021-2022, iar mâine îl vor începe pe al doilea.
Potrivit calendarului Ministerului Educației, prima vacanță din acest nou semestru va fi cea de primăvară, între 15 aprilie – 1 mai. Elevii vor reveni la cursuri în 2 mai, iar 11 iunie vor intra în vacanța de vară.
Prin excepție de la prevederile anterior menționate, pentru clasele terminale din învățământul liceal (clasa a XII-a zi, clasa a XIII-a seral și frecvență redusă), anul școlar are 32 de săptămâni de cursuri și se încheie la data de 27 mai.
Pentru clasele a VIII-a, anul școlar are 33 de săptămâni de cursuri și se încheie la data de 3 iunie 2022, în timp ce pentru clasele din învățământul liceal – filiera tehnologică (exceptând clasele terminale), respectiv pentru clasele din învățământul profesional, anul școlar are 37 de săptămâni de cursuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect