21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Monica Munteanu, șeful IȘJ Sibiu: „Să avem un an mult mai bun decât cel care se încheie acum!”

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Mâine noapte, schimbăm calendarul și trecem în anul 2022. Cu această ocazie, prof. Monica Munteanu, șeful Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, le-a transmis un mesaj elevilor, părinților și cadrelor didactice.
În postarea sa, prof. Monica Munteanu a precizat că cel mai important, este „să avem un an mult mai bun decât cel care se încheie acum!”.
„Dragi copii, profesori și părinți! Îmi îndrept acum toate gândurile mele de bine către voi! E cumpăna dintre ani și ne-am putea dori să sosească cel mai bun an posibil! Dar hai să ne formulăm dorința mai simplu: să avem un an mult mai bun decât cel care se încheie acum! Să ne luăm, așadar, câteva clipe de răgaz și să privim înapoi cu iertare și cu înțelegere pentru tot ceea ce nu am reușit; să privim înainte cu speranță și cu recunoștință pentru tot ceea ce ne așteaptă în anul care stă să bată la poarta timpului. Noul An se așterne înaintea noastră ca o carte, cu 365 de pagini nescrise. Vă urez să scrieți pe fiecare dintre acestea multe experiențe de viață provocatoare, multe împliniri și fericire, pentru ca la sfârșitul cărții să faceți un exercițiu de reflecție cu starea de satisfacție a lucrului bine făcut. Un An Nou fericit! La mulţi ani, 2022!”, transmite inspectorul școlar general sibian.
Potrivit structurii anului școlari 2021-2022 elevii din învățământul gimnazial, liceal, profesional și postliceal revin la ore pe 3 ianuarie 2022 pentru a continua cursurile Semestrului I. Acesta se încheie pe 14 ianuarie 2022. Preşcolarii şi elevii din învăţământul primar vor avea o vacanță mai lungă, ei revenind în sălile de clasă în 10 ianuarie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect