O școală din județ va fi modernizată cu bani europeni

banner
banner
banner
banner

La Ministerul Dezvoltării a fost semnat contractul pentru proiectul de aproximativ 3,8 milioane de lei privind modernizarea Școlii Gimnaziale din Ighișu Nou.

Banii vor fi folosiți pentru reabilitarea din temelii a unității de învățământ din satul aparținător al municipiului Mediaș. Școala gimnazială din Ighișul Nou va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Recent, Consiliul Local Mediaș a aprobat indicatorii tehnico-economici ai proiectului “Reabilitare/modernizare Școală Gimnazială Ighișul Nou”, iar marți a fost semnat și contractul de finanțare.
În documentația care a însoțit proiectul se arată că unitatea  prezintă pierderi însemnate de căldură la nivelul pereților, tâmplăriei și planșeului peste parter. În acest context sunt necesare măsuri pentru consolidarea și reabilitarea clădirii pentru creșterea eficienței energetice. Se au în vere mai multe lucrări printre care se numără refacerea sălilor de clasă, refacerea dotărilor sanitare, spații destinate cadrelor didactice și personalului administrative, spații tehnice, spații de joacă și recreere în curtea școlii. De asemenea, se are în vedere și crearea de grupuri sanitare în interiorul clădirii, precum și consolidarea structurii de rezistență a pereților clădirii.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Țepe la vânzările online: le trimitea cumpărătorilor pietre în loc de obiectele pentru care au plătit

Un brașovean a reușit să înșele mai mulți cumpărători de pe o platformă de vânzări online. Acesta le trimitea...
spot_img

Știri pe același subiect