24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Peste 80 de copii s-au înscris la Centrul de vacanță „Zum Zum”, de la Copșa Mică

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

centru vacanta zum zum copsa La începutul acestei săptămâni a început la Copșa Mică cea de-a VIII-a ediție a Centrului de vacanță „Zum Zum”, dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani. Peste 80 de copii s-au înscris şi anul acesta la activitățile centrului printre care se numără, ca în fiecare an, jocuri de exterior și de interior, jocuri sportive, excursie, olimpiada hazlie și altele. Programul se desfășoară zilnic, între orele 09:00 și 16:30. Buna dispoziție, spiritul de echipă, imaginația sau creativitatea sunt doar câteva dintre cuvintele cheie ce vor defini activităţile copiilor, la Centrul de vacanţă „Zum Zum”, în perioada 13-24 iulie 2015.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

„Mulțumim și pe această cale animatorilor şi celor care îşi dedică din timpul lor liber, o perioadă de 2 săptămâni, copiilor din Copșa Mică pentru a le aduce un strop de culoare și distracție într-o vară toridă”, transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de Asociația Prietenia Copșa Mică în colaborare cu Primăria, Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu”, din oraș, cu sprijinul unei societăți comerciale din oraș, dar și a Comitetului de Înfrățire L`Hermitage și HES L`Hermitage.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Spectacolul „Sacru și profan” din sezonul australian al FITS, anulat din motive medicale

Ultimele două zile ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu stăteau și sub tema "Sacru și profan". Acesta...
spot_img

Știri pe același subiect