25.2 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Raluca Sassu, Horațiu Dura, Adrian Pascu și Andrei Terian, prorectorii ULBS

Cele mai citite

Raluca Sassu, de la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Andrei Terian, de la Facultatea de Litere, Adrian Pascu, de la Facultatea de Inginerie, și Horațiu Dura, de la Facultatea de Medicină, vor fi cei patru prorectori ai Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.
Andrei Terian a fost decanul Facultății de Litere, Horațiu Dura prodecan al Facultății de Medicină, cu atribuţii privind activităţile studenţeşti şi sociale şi parteneriatele internaţionale, Raluca Sassu prodecan al Facultății de Științe Socio-Umane, Programe academice şi cercetare ştiinţifică, Adrian Pascu prodecan al Facultății de Inginerie- Strategia financiară și relații internaționale, iar Horațiu Dura prodecan al Facultății de Medicină pentru activităţile studenţeşti şi sociale şi parteneriatele internaţionale.
Potrivit ULBS, dosarele acestora au fost validate, iar joi, 5 martie, va fi Şedinţa extraordinară a Senatului ULBS pentru validarea prorectorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sibienii pot afla informații despre beneficiile de asistență socială prin cele 41 de agenții teritoriale

021.93.09 este numărul unic de telefon la care puteți afla informații despre beneficiile de asistență socială, acordate de Agenția...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect