24.1 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Școala din Ighișu Nou va fi reabilitată și modernizată

Cele mai citite

Proiectul de aproximativ 3,7 milioane de lei privind modernizarea Școlii Gimnaziale din Ighișu Nou a intrat în faza de precontractare. Banii vor fi folosiți pentru reabilitarea din temelii a unității de învățământ din satul aparținător al municipiului Mediaș.

Școala gimnazială din Ighișul Nou va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Recent, Consiliul Local Mediaș a aprobat indicatorii tehnico-economici ai proiectului “Reabilitare/modernizare Școală Gimnazială Ighișul Nou”.
În documentația care a însoțit proiectul se arată că unitatea  prezintă pierderi însemnate de căldură la nivelul pereților, tâmplăriei și planșeului peste parter. În acest context sunt necesare măsuri pentru consolidarea și reabilitarea clădirii pentru creșterea eficienței energetice. Se au în vere mai multe lucrări printre care se numără refacerea sălilor de clasă, refacerea dotărilor sanitare, spații destinate cadrelor didactice și personalului administrative, spații tehnice, spații de joacă și recreere în curtea școlii. De asemenea, se are în vedere și crearea de grupuri sanitare în interiorul clădirii, precum și consolidarea structurii de rezistență a pereților clădirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect