21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

8 burse de studiu pentru elevii claselor a VIII-a și liceeni din partea bisericii din Cimitirul Ortodox Mediaș

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Cinci liceeni din municipiul Mediaș și trei elevi ai claselor a VIII-a din municipiul de pe Târnava Mare care au avut rezultate bune la învățătură în anul școlar 2020-2021 vor primi burse de merit și acest an școlar.
Bursele vor fi oferite de către Biserica “Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfinții Mărturisitori Transilvăneni”, din Cimitirul Ortodox al Municipiului Mediaș tinerilor care au media generală mai mare de 9 și media 10 la purtare. Bursele vor fi oferite lunar și sunt în valoare de câte 200 de lei fiecare. Pentru a primi aceste burse, tinerii liceeni trebuie să fie implicați în acțiuni de voluntariat și să fi participat la diferite concursuri organizate de către Ministerul Educației Naționale.
De asemenea, elevii care vor aceste burse trebuie să participe la ora de religie ortodoxă. Nu în ultimul rând, elevii claselor a XIII-a și liceenii trebuie să redacteze o compunere, respectiv eseu pe tema iubirii aproapelui. Cererile se pot depune la secretariatul fiecărei unități de învățământ sau la adresa de email bursebsapp@gmail.com până în data de 8 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect