19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

Simulare BAC: unde au absentat cei mai mulți elevi din Sibiu la proba de miercuri

Cele mai citite

Peste 2.200 de elevi din județul Sibiu au fost prezenți la proba specifică profilului din cadrul simulării BAC-ului.

În această dimineață, în toate unitățile de învățământ din județului Sibiu, a fost susținută simularea probei E.d), probă specifică profilului, din cadrul examenului de Bacalaureat 2023, la disciplinele fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, economie, sociologie, psihologie sau filosofie.

banner

Nu au existat probleme în privința organizării acestei simulări, toate unitățile de învățământ cu clase liceale putând accesa, multiplica și distribui subiectele la timp.

„Din cei 2.701 elevi care puteau susține simularea probei E.d) a examenului de Bacalaureat 2023, au fost prezenți 2.265 elevi (83,85%), iar 436 elevi au absentat (16,15%).

Cei mai mulți absenți au fost înregistrați la Liceul Tehnologic „Independența” Sibiu (98 elevi, majoritatea de la forma de învățământ cu frecvență redusă), iar cei mai puțini absenți au fost la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” Sibiu și la Liceul Tehnologic Cisnădie (1 – un absent)”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, profesorul Constantin Dincă.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Modificarea kilometrajului unei mașini, interzisă prin lege de astăzi

Începând de astăzi, 29 mai 2023, modificarea kilometrajului unei mașini va fi interzisă prin lege.O nouă lege, prin care...
spot_img

Știri pe același subiect