28.2 C
Sibiu
miercuri, iunie 29, 2022

Studenții Facultății de Științe a ULBS, pe primul loc la Cupa Primăverii la volei

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Studenții sibieni s-au întrecut la Cupa Primăverii la volei pe facultăți. Competiția, aflată la cea de-a XII-a ediție, a avut loc în perioada 11-13 mai, fiind organizată de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, prin Facultatea de Științe – Departamentul de Știința Mediului, Fizică, Educație Fizică și Sport, Colectivul de Educație Fizică și Sport.
Cei care s-au ocupat de acest concurs au fost conf. univ. dr. Marcel Pomohaci și lector univ. dr. Ioan Sabin Sopa.
Cupa Primăverii s-a desfășurat în sala de sport a Facultății de Științe și a adunat la start șase echipe ale facultăților sibiene.
Potrivit organizatorilor, în deschiderea competiţiei a avut loc o sesiune de informare studenţească cu tema „Sportul după pandemie şi cum reuşim prin volei să restabilim relaţii de cooperare şi socializare”.
Ce facultăți au câștigat
Concursul și-a desemnat și câștigătorii. Astfel, Facultatea de Științe a ULBS a ocupat prima poziție, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu s-a clasat pe locul al doilea, iar pe al treilea a fost Facultatea de Științe Economice a ULBS.
Organizatorii au decis ca în această ediție să fie acordate și două premii speciale, MVP fete – Tibori Ștefania și MVP băieți – Raul Remeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO FITS, la jumătatea ediției. Regizorul-coregraf Răzvan Mazilu: „Teatrul se face pentru oameni. E cu oameni, pentru oameni”

A trecut jumătate din această ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, dar emoțiile prin care ne...
spot_img

Știri pe același subiect