22.4 C
Sibiu
luni, iulie 4, 2022

Studenții și profesorii sibieni, invitați să alerge la Crosul ULBS

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

O nouă ediție a Crosului ULBS a dat startul înscrierilor. Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, prin profesorii și studenții Facultății de Științe – specializarea Educație Fizică și Sport, în colaborare cu Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, va organiza, în 31 mai, o nouă ediție a concursului. Aceasta va avea loc în Parcul Sub Arini.
Potrivit organizatorilor, scopul competiției este de a promova practicarea sportului în rândul studenților și profesorilor Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, a altor instituții invitate și de a facilita cooperarea dintre acestea pentru a crea o comunitate academică mai puternică. Totodată, ULBS își propune să celebreze Ziua Internațională a Alergării.
Înscrierile în competiție se pot face online, accesând linkul de AICI, până la data de 26 mai, la ora 23:59. Dovada apartenenței la ULBS sau AFT trebuie prezentată obligatoriu la secretariatul concursului (la start) în data de 31 mai.
Cine se poate înscrie
La concurs se pot înscrie studenți, cadre didactice și personal auxiliar din cadrul celor două instituții academice, iar concurenții vor fi împărțiți în două categorii, astfel: 2 km: categoria 1 – profesoare, profesori, studente, studenți, personal auxiliar; 4 km: categoria 2 – profesoare, profesori, studenți și studente, personal auxiliar.
Participarea este permisă doar la o singură probă
Organizatorii anunță că se vor acorda diplome și medalii pentru locurile 1, 2 și 3 la fiecare categorie, separat feminin / masculin. La sfârșitul competiției, se va organiza și o tombolă cu premii pentru zece participanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Filippo Fiorelli a câştigat prima etapă a Turului Ciclist al Sibiului

Rutierul italian Filippo Fiorelli (Bardiani CSF Faizane) a câştigat prima etapă a Turului ciclist al Sibiului, desfăşurată duminică pe...
spot_img

Știri pe același subiect