6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Suspiciunile de gripă și virozele continuă să întrerupă cursurile, în școlile din județ

Cele mai citite

Cursurile continuă să fie suspendate la câteva unități de învățământ din județul Sibiu.
Joi, cursurile sunt suspendate la clasa pregătitoare C și clasa a III-a C de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu, precum și la grupa mică ”Fluturașii” de la Grădinița cu program prelungit Nr. 5 Sibiu, iar în perioada 27 – 28 februarie la Grădinița cu Program Prelungit ”Phantasia Kindergarten” Sibiu, la clasele pregătitoare E, a II-a A, a II-a C și a VII-a D, de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu, la clasa pregătitoare C de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu și la clasele a a I-a B și a VIII-a B de la Liceul Teoretic ”Gustav Gündisch” Cisnădie . Astfel, 204 elevi și preșcolari au stat acasă joi.
Potrivit lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, joi, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu, au fost raportate, în rândul elevilor, 174 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2226 de cazuri de viroză.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ajutorul pentru încălzirea locuinței va fi menținut până la finalul sezonului rece

Ajutorul pentru încălzirea locuinței va fi menținut în plată, la același nivel, până la finalul sezonului rece noiembrie 2023...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect