6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Sute de studenți ai ULBS vor primi tablete

Cele mai citite

Peste 500 de studenți ai Universității „Lucian Blaga” din Sibiu vor primi tablete. În plus, cele nouă facultăți ale ULBS vor fi dotate cu laptopuri, table interactive LED și sisteme web pentru videoconferință.
Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a demarat distribuirea către studenții care îndeplinesc criteriile de acordare a burselor sociale și/sau a burselor sociale ocazionale a tabletelor achiziționate în cadrul proiectului „Soluții digitale pentru creșterea participării studenților și îmbunătățirea calității procesului de predare online”
Astfel, peste 500 de studenți vor beneficia de tablete, având asigurat totodată accesul gratuit la internet, pe o perioadă de maxim 24 de luni. De asemenea, cele nouă facultăți ale universității vor fi dotate cu 24 de laptop-uri, 21 de table interactive LED și 21 de sisteme web pentru videoconferință, care vor permite îmbunătățirea și optimizarea activității didactice.
Conform reprezentanților ULBS, valoarea finanțării nerambursabile alocate, din partea FEDR, pentru realizarea investițiilor este de 1.079.959,80 lei, respectiv 98,00% din valoarea eligibilă a proiectului, iar diferența până la suma totala necesară derulării acestui proiect o constituie contribuția ULBS, și anume 22.040 lei (2%).

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Tragedie: Polițistul local din Cisnădie spulberat de un autoturism a murit

Polițistul local din Cisnădie care a fost rănit grav de un autoturism în timp ce dirija traficul a murit.Polițistul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect