19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

ULBS a investit 1,12 milioane lei pentru terenuri multifuncționale de sport

Cele mai citite

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a finalizat o nouă investiție în infrastructura universitară. Este vorba despre reabilitarea completă a terenurilor de sport din cadrul Facultății de Științe (str. Dr. Ion Rațiu, nr.5-7), în urma unei investiții de 1,12 milioane lei.

Astfel, au fost realizate două terenuri multifuncționale cu suprafețe de joc de ultimă generație. Conform lui Teodor Boantă, purtătorul de cuvânt al ULBS, primul este destinat practicării baschetului și voleiului, având o suprafață de joc Gerflor, specială pentru sport în aer liber, iar cel de-al doilea teren, cu o suprafață de iarbă artificială produsă în Olanda, este destinat fotbalului, handbalului și tenisului. Ambele terenuri sunt dotate cu instalație de nocturnă pe sistem led.
„Ne-am dorit foarte mult să realizăm această investiție, un punct important în planul managerial al domnului rector Sorin Radu, și suntem extrem de bucuroși că am reușit să o facem la un nivel de calitate foarte ridicat. Sigur că acesta este doar începutul, pentru că în perioada următoare dorim să dezvoltăm mai multe proiecte în această zonă de sport, inclusiv în parteneriate cu companiile din Sibiu. Evident, această investiție nu se adresează doar studenților de la programele de studiu de licență și master din domeniul Educație fizică și Sport, ci întregii comunități din universitatea noastră”, a declarat conf. univ. dr. Florin Sofonea, decanul Facultății de Științe.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Maratonul Internațional Sibiu a scos la iveală Ce ne leagă!?

Ce ne leagă!?, sloganul sub care s-a desfășurat anul acesta Maratonul Internațional Sibiu (MIS), este extrem de potrivit pentru...
spot_img

Știri pe același subiect