19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

ULBS a organizat Ziua Cititului Împreună 2022

Cele mai citite

Facultatea de Științe Socio-Umane și Asociația Studenților în Psihologie Sibiu (ASPS), au organizat Ziua Cititului Împreună 2022, un eveniment inedit, în cadrul căruia studenții și profesorii pasionați de lectură au avut ocazia să-și împărtășească citatele preferate.
Ziua Cititului Împreună a avut loc în cadrul ULBS, în sistem hibrid, gazdă fiind Facultatea de Științe Socio-Umane alături de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu. Evenimentul a constat într-o sesiune de lectură pentru profesorii și studenții din cadrul ULBS, în care s-au împărtășit idei și emoții despre cartea favorită. Pentru a se respecta normele sanitare, evenimentul s-a desfășurat și online, astfel că fiecare student a putut lua parte la activitate și să citească pasajul preferat, chiar dacă nu a fost prezent în sală.
„Oricât de ocupat ai fi, trebuie să îţi faci timp pentru citit, altfel vei alege să fii ignorant” – Confucius
„Facultatea de Științe Socio-Umane continuă o tradiție de câțiva ani care nu a fost oprită nici de pandemie. Studenții și profesorii facultății s-au întâlnit și în acest an și au citit pasaje din cărțile preferate, împărtășind valori, gânduri, sentimente. Cititul ne dezvoltă intelectual, ne face să visăm, dar ne și transporta mental în lumi pe care nu le-am putea cunoaște altfel” a transmis lect. univ.dr Bogdan Gheorghiță, Prodecan al Faculății de Științe Socio-Umane.
„Pentru adulți, cititul oferă satisfacții deosebite, poți călători oriunde dorești, poți afla lucruri deosebite din diferite culturi și domenii, cititul dezvoltă creierul și imaginația. A adormi seara citind o carte bună înseamnă relaxare, bucurie, fericire”, a încheiat Prof. Univ. Dr. Ioana Crețu- Facultatea de Științe Socio-Umane.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect