7.7 C
Sibiu
duminică, aprilie 21, 2024

Un nou premiu pentru Vlad Georgiana Maria la matematică

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Vlad Georgiana Maria din clasa a XI- a a obținut premiul I și calificare la etapa națională în urma concursul de Matematică ,,Adolf Haimovici”.

Este al treilea an consecutiv de când Georgiana se califică la etapa națională a acestei prestigioase competiții, la ultimele două participări obținând premii naționale.

„În ultimii ani mi-am îndreptat atenția spre matematica aplicată, obținând astfel rezultate frumoase la etapa națională din 2023, dar și la cea din 2022.

Povestea Adolf Haimovici a început în clasa a 9-a. În acel an mi-am descoperit pasiunea pentru matematică sub îndrumarea domnului profesor Iuliu Benyi, căruia îi sunt foarte recunoscătoare. Domnul profesor mi-a deschis calea spre universul matematicii având încredere în mine și, cu mult profesionalism, mi-a călăuzit pașii spre succes. După multe ore de pregătire, atât individuală cât și la școală alături de domnul profesor, am obținut aceste performanțe de care mă bucur. Voi continua să mă pregătesc astfel încât și anul acesta să reprezint cu mândrie Colegiul Școala Națională de Gaz, Mediaș. Le mulțumesc tuturor profesorilor și celor care m-au susținut de la începutul acestei minunate povești care nu se va termina niciodată, fiindcă ea este deja parte din sufletul meu”, spune Georgiana pentru Sibiu100%.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Marius Țichindelen: preotul care are grijă de sufletele celor fără discernământ

Există suferință în lume, însă unii dintre noi se întâlnesc zilnic cu ea. Dar oare problemele noastre cotidiene sunt...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect