22.9 C
Sibiu
miercuri, mai 22, 2024

Veste bună pentru tinerii sibieni: Se desfășoară Târgul Educațional TeD ULBS

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Promenada Sibiu găzduiește Târgul Educațional TeD ULBS, organizat de Universitatea „Lucian Blaga”, un eveniment de referință pentru tinerii sibieni.

Târgul are loc între 16 și 17 mai, între orele 10:00 și 19:00, pe galeria etajului 1 a centrului comercial.

Publicitate

Târgul este dedicat atât liceenilor interesați de studii de licență, cât și tinerilor care își doresc să urmeze programe de masterat.

Publicitate

Organizatorii evenimentului le oferă participanților șansa de a interacționa cu reprezentanții facultăților și asociațiile studențești, care sunt pregătiți să le ofere informații și ultimele tendințe despre programele de studiu și beneficiile universității.

Publicitate

Printre facultățile Universității „Lucian Blaga” prezente și la eveniment se numără: Stiinte Agricole Industrie Alimentară și Protecția Mediului, Inginerie, Drept, Litere și Arte, Medicină, Științe, Economie, Teologie și Științe Socio-Umane.

Alături de oportunitatea de a descoperi programele de studiu, participanții sunt așteptați la standurile evenimentului pentru explora jocurile aplicate pregătite de reprezentanții facultăților, precum experimente la microscop și teste pe produse alimentare.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Daniela Cîmpean despre colaborarea cu Alin Schiau, primarul care a relansat un oraș:

„Agnita a recuperat enorm din anii pierduți˝Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, candidatul PNL pentru un nou mandat  la...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect